OVER KIENE

OVER KIENE CASCO BOUW

Kiene Casco Bouw is een professioneel kalkzandsteen lijmbedrijf dat vakkundig en klantgericht werkt


Wij verlijmen kalkzandsteen blokken en elementen ten behoeve van de casco bouw

Voor alle lijmwerk van kalkzandsteen blokken en elementen kunt u rekenen op de inzet van onze gespecialiseerde lijmers. Voor elk project worden de juiste vakmensen ingehuurd zodat uw werk altijd netjes en op professionele wijze gemaakt wordt.

Dragende en niet-dragende muren, vloeren en topgevel

Wij zijn ooit begonnen met alleen lijmwerkzaamheden maar door de jaren heen hebben we ons ook gespecialiseerd in het leggen van kanaalplaat vloeren zodat we de volledige casco bouw op ons kunnen nemen. We zijn een kalkzandsteen lijmbedrijf en maken dus alle dragende en niet-dragende binnen- en buitenmuren, de vloeren en de topgevel.

Informeel

Ons kalkzandsteen lijmbedrijf kenmerkt zich door een informele sfeer en korte lijnen. Thomas Kiene werkt zelf mee en is bij elk project op de bouwplaats en aanspreekbaar. Hij hecht veel belang aan een duidelijke communicatie, houdt zich aan gemaakte afspraken en zorgt er voor dat ook de vakmensen waar hij mee werkt dit doen.

Opdrachtgevers

Kiene Casco Bouw werkt net zo makkelijk in opdracht van een particulier als van een aannemer, aan zowel grote als kleine projecten. Kiene Casco bouw is inzetbaar voor Casco Bouw Projecten in heel Nederland en het Nederlandstalige deel van België.

 

Eigen lijmkraan

Kiene Casco Bouw lijmt zowel binnen- als buitenmuren en verwerkt daarvoor de kleinere en meer handzame Vellingblokken en Lijmblokken (V en L blokken) maar ook de grotere elementen.

Deze grote elementen plaatsen wij met behulp van onze eigen elementenstelmachine, een zogenaamde lijmkraan. De lijmkraan die wij inzetten wordt jaarlijks gekeurd.

Alle lijmwerk vindt plaats op basis van de geldende voorschriften van de kalkzandsteenindustrie. De kalkzandsteen blokken worden geleverd door de fabrikant, met daarbij behorende voorschriften betreffende bijvoorbeeld de te gebruiken lijm.

Kiene werkt altijd in overleg met de opdrachtgever en volgens de aangeleverde bouwtekeningen. 

Offerte

Bij elk bouwproject kunt u Kiene Casco Bouw inschakelen voor het lijmen van kalkzandsteen blokken voor de dragende muren en voor de maatvoering en het leggen van kanaalplaat vloeren.

Wij bespreken alle specifieke wensen met u, zoals de grootte van een project, de te gebruiken materialen en bijvoorbeeld de locatie van een bouwproject.

Op basis hiervan maken wij graag een passende en heldere offerte voor u. En uiteraard houden wij ons aan de afspraken die we met u maken.

Thomas Kiene

Vragen?

Neem direct contact op met Thomas Kiene voor een gesprek of een offerte:

Neem contact op